ВИДЕО Люпко Петрович подкара Мерцедес в насрещното и предизвика тежка катастрофа

ВИДЕО Люпко Петрович подкара Мерцедес в насрещното и предизвика тежка катастрофа
A A+ A++ A

Легендарният футболен треньор Люпко Петрович предизвика тежка катастрофа в Сърбия. Той подкара своя Мерцедес в насрещното платно на новия околовръстен път на Белград между Стажевица и Бубанов поток, съобщават медиите в страната. Останалите водачи на автомобили и камиони по чудо избягват челен сблъсък. 76-годишният Петрович обаче се врязва в Шевролет Авео, зад чийто волан е 63-годишният Желко Ковачевич. За щастие и двамата са се разминали с леки наранявания, но са настанени в болница. Пробите им за алкохол са отрицателни. Според информацията безумната постъпка на 76-годишния треньор става в късния следобед на натоварената магистрала. Заради високата скорост, с която кара, мерцедесът на Люпко продължава да се движи стотици метри въпреки сериозния сблъсък и смазаните ламарини.

Вижте ПТП-то тук

Стреснати от опасната ситуация, очевидци вадят телефоните си и започват да предават видео на живо в социалните мрежи, а на мястото на инцидента пристига и полицейска патрулка. Пред органите на реда той е обяснил, че е обръкал трасето и искрено съжалява за случилото се. Очаква се реакция на прокуратурата, която да му повдигне обвинение за безразсъдно шофиране

Петрович извежда Цървена звезда до триумф в турнира за Купата на европейските шампиони през 1991 г. Дълги години работи у нас, като води Левски, Литекс и ЦСКА. Допреди седмица той отново беше начело на тима от Ловеч.

#Люпко Петрович #катастрофа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници