ВИДЕО Отново екшън в Люлин: Съседска свада с блъскане, обиди и вадене на пистолет

ВИДЕО Отново екшън в Люлин: Съседска свада с блъскане, обиди и вадене на пистолет
A A+ A++ A

Нов случай на напрежение и сблъсък между съседи в София – за него алармира жител на кв. "Люлин", който във Facebook се оплака от свой агресивен съсед, който опитал да реши проблема с оръжие.

На кадри от охранителни камери се вижда как мъж агресира, блъска, напада физически и вербално, насочва пистолет към главата на съсед. Причината – вдигали му твърде много шум. Случаят е от 24 май, а кошмарната екшън сцена се разиграва в 538 блок на столичния квартал.

Потърпевшият Ивайло Стоянов сподели пред Нова тв, че се е уплашил много. Съседът му първо го обиждал, преди да насочи оръжието си към лицето му.

А мъжът с пистолета е таксиметров шофьор. Държал се грубо дори с полицаите, които Ивайло повикал.

"Никога не съм говорил с този човек, нито сме имали някакъв конфликт. Дори допреди този случай не знаех дали не е глухоням", допълни той.

Все още няма информация дали оръжието от агресивния мъж е иззето. В един от разговорите, които потърпевшият провел с кварталния, той му казал, че е параноик.

Според други съседи агресивният мъж системно вдигал шум, тропал, събарял мебели и чукал с чук посред нощ. Дори пребивал приятелката си.

Видео: Ивайло Стаянов/Facebook група "Люлин"

#"Люлин" #квартал „Люлин“ #свада

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници