Ето ги злобните прогнози на Витанов от БАН за войната и политиката

Ето ги злобните прогнози на Витанов от БАН за войната и политиката
A A+ A++ A

Пропитите със злоба, а не толкова лежащи на математика и наука, прогнози на професор Николай Витанов за войната и политиката отново изобилстват с бисер след бисер. Ученият от БАН за пореден път пробва да е оригинален, да блесне с нещо, но капацитетът му е лимитиран. И то на много ниско ниво. Убедете се сами от едностранчивият му анализ:

Кратка информация за политиката и войната за 27 юни 2023 г.

Вчера имаше див юрдечи рев. Яко налапали поредната гола кука – огромна и лъщяща от километри, юрдеците не могат да преживеят, че се намери един, който погледна ориентационните вектори, каза, че траекторията на руското общество няма да тръгне към разпадане на Русия и сваляне на Путин и отиде да си пие биричката (да документираме, че под ръка беше биричка „Загорка“) докато „гурута“ и „експерти“ бълваха глупости по телевизиите. Не забравяйте

Закон на Витанов: Когато се оставяш да те води шараноюрдек, сигурният резултат е, е ще ядеш кютек.

Ама той Витанов се спотайвал, ама тай Витанов не предсказал действията на Пригожин. Витанов се занимава с прогнози за войната. Има Голям юруш. Големият юруш върви според прогнозата, направена от Витанов. Промениха ли действията на Пригожин хода на Големия юруш? Не. Защо тогава Витанов да се занимава с това? Аз ви разбирам добре, юрдечета мои. Хванаха ви на чудовищна гола кука и сега се гърчите , обезумели от болка. Хиляди пъти съм ви писал – слезте на земята, не си правете илюзии, ловят ви на голи куки и ви боли от това. Не виждате ли, как се гърчите? Но всъщност, какво ли ви наливам акъл. Като искате, гърчете се. Но не завиждайте на тези, които не се ловят на голите куки и спокойно си пият биричката.

Вчера ви писах, че вследствие на събитията от събота, ориентацията на няколко вектора на групи в руското общество ще мръдне по посока на втвърдяване на начина на водене на военните действия. Не е тайна, че руснаците могат да водят тази война много по-немилостиво. И траекторията на войната ще тръгне полека натам. Още много кръв ще се лее и от двете страни. Но погледнете ситуацията. Едната страна – Русия, се справи за по-малко от 24 часа със ситуация, заплашваща да обърне вектора на воденето но война към много по-хардлайнерски подход. Векторът не се обърна, но неминуемо ще мръдне малко в тая посока. Какво имаме от другата страна. Пълна мобилизация, огромни загуби при Големия юруш, пълна зависимост на армията и обществото от системите , на които Украйна е закачена повече от година. Е, как очаквате да свърши тая работа? Нямайте илюзии, нямайте фалшиви очаквания. Защото заради тях кълвете голите куки. И после се мятате и гърчите и Витанов ви е виновен. Виновен ви е, ама друг път.

Да видим сега какво става с юруша и с пропагандата.

Войната си върви според прогнозата. Днес е ден 47 от Големият юруш. Ден 16-ти от втория месец. Проверка на юруша за запек - очаквано наваксване на заетата територия от украинската армия за втория месец – 176 квадратни километра. Има някакво придвижване, поне така твърди украинската страна. Но не са 176 квадратни километра. Следователно Големият юруш още е в запек. Не е пробита дори първата руска отбранителна линия. Оправдава се прогнозата ми, че когато системата „Таракан“ срещне плътни отбранителни линии, тя гърми. Ето, пред очите ви е, гледайте – гърми. Те и американските вестници почнаха да пишат, че юрушът е провал. Вие, които четете редовно тези анализи, никак не сте учудени.

Яростни атаки на пушечното месо от украинска страна продлжават. Продължава и яростното производство на кайма от страна на руската артилерия. В Украйна върви пълна мобилизация, което ви е индикция, че ресурсите от пушечно месо привършват. Знаете, че ви рисувам реалистична картина на военните действия, която е милостива за загубите на украинската армия. Юрушната групировка се топи със скорост приблизително една батальонна тактическа група на ден. Прогнозата ми отдавна я знаете – тримесечен Голям юруш, запецнат от руснаците през първия месец и със загуби за 3 месеца за украинската армия 450 танка, 450 оръдия и 900 бронирани машини. Руските загуби – поне три пъти по-малки. Това, както е тръгнало ще се отнася за руските загуби в техника. В жива сила, вследствие на украйнските щурмове на пушечното месо, загубите прехвърлят 5 украинци за 1 руснак и отиват на 6 украинци за 1 руснак. И това е милостива за украинската армия оценка. Изключително тъжна картинка, но логична. И там ориентационните вектори са наведени и системата върви съгласно закона: Намери глупак да ти реализира интересите за собствена сметка. Интересите се реализират, светът се чупи на парчета. Закономерно.

Очаквана промяна в ситуацията – няма. Големият юруш се очаква да си върви според прогнозата. Има още две седмици до края на втория месец на юруша. Ако ще има напън за преодоляване на запека, трябва да е скоро. Защото запорожката месомелачка работи на големи обороти. И тъй, чакаме Големият напън.

Какво е при нас? Също според очакванията. Ориентацията на векторите на хронотопоа на управляващата група е наведена, накъдето трябва. Навеждането е важна чест и от миротледа им и от светоусещането им и от стереотипа им на поведение. И понеже купуването на фабрика на 8 септември 1944 година продължава, сега ще почнат да ви се четат речи за дълга, за защита на ценностите (я ги изпитайте за тези прочути ценности, дали ги знаят всичките или каканижат, каквото им е налято в канчетата?). И щом ориентацията на векторите на хронотопа е наведена, накъдето трябва, динамиката на системата е каквато трябва. Ама имало намесени чужди разузнавания в гърмежа на карнобатския склад. А, добро утро! Пратили са те да олайваш тиранозавър с магарешки акцент и си мислиш, че няма да те нарита? Магаре, магаре, ама надеждите му – говежди. Друга динамика трябва тука, но за друга динамика трябва друга ориентация на хронотопните вектори. Такава няма, значи си я караме, както и досега.

Пропагандата? Казват, че едни 6 милиарда долара изчезнали от една сметка. И че това била цената на билета за съботното театро. Интересна версия. Да видим какво съм ви писал за пропагандата. Нескопосана, аматьорска, нали това ви пиша отдавна. Ето, нагледахте ли се, че съм прав. Видяхте добре, колко от анализаторите стават за нещо. Ами другите? Те нормален анализ не могат да направят. На тях им е наведена ориентацията на манталитета и мирогледа и се поддържа такава. Затова чакаме да дойде следващото театро и пак да наскачат да лапат голите куки. Кой печели от тая работа? Който навежда векторите. Но-о-о, както винаги съм казвал: не е луд, който навежда векторите и си реализира интересите, луд е който се оставя да му навеждат векторите, скача на голите куки и реализира чужди интереси за собствена сметка.

Изправете се, БЕ! Не можете, там е проблемът. Ами като не можете, ще продължавате да лапате голите пропагандни куки и ще се мъчите да ги хвърляте към народа, та да не се гърчите само вие. Тая прогноза, добре я запомнете.

Съвсем накрая, я да видим какво става с прогнозите за корона вируса

Прогноза – няма да има препълване на болниците . Валидност – вече 337 дни

Прогноза – няма да има дифузно разпространение на вируса. Валидност – вече 441 дни. 14 месеца са 425 дни, ей така да позапомните какво да очаквате от следващите, дето ще ви анализират и прогнозират следващата епидемия.

Е, който може, си може. Който не може – човка в калта и почва аматьорски да я бълбука.

Желая здраве и успехи и нека войната и вирусите да стоят далеч от вас.

#проф. Николай Витанов #николай витанов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници