Появи се ВИДЕО от свирепото меле в кв. Люлин! Суплекси върху асфалта

Появи се ВИДЕО от свирепото меле в кв. Люлин! Суплекси върху асфалта
A A+ A++ A

Видео (ГЛЕДАЙТЕ ТУК), разпространено в социалната мрежа Фейсбук, показа част от мелето, което стана преди дни в столичния кв. "Люлин".

При боя, който се разигра в петък вечерта, трима души пострадаха. Разправията започнала около 20.00 ч. на улица „Проф. д-р Александър Станишев”. Старата вражда между братята Анджело, Михаил, Алексанъдър и 31-годишния Любомир Велков ескалира. Първо имаше скандал, а после бой.

„Излизам с брат ми от пицарията, Любо виждам как посяга на брат ми и го удря. Оттам аз тръгвам, обаче брат ми сам започва да му прави суплекси, да го хвърля като парцалена кукла”, разказа за боя Анджело - един от тримата брята. Вероятно този епизод от сблъсъка показват и кадрите, разпространени от профила на "Михаил Един Бериша".

Последвала и умишлено предизвикана катастрофа. Зад волана е Любомир, твърди един от участниците в люлинското меле.

След свадата, шофьор премазва с автомобила си крака на Александър. Останалите двама мъже са с прободни рани. Единият е бил откаран във ВМА, а другият в УМБАЛ „Света Анна”. Те бяха изписани и задържани в 9-о РУП.

Ангел Бериша е в тежко състояние в реанимацията на „Пирогов” след побоя. Той бе опериран заради изключително сериозната фрактура на едната подбедрица. Лекарите не успяха да спасят крайника, който бе ампутиран.

За възстановяването му е необходима кръв, а негови близки призовават всеки, който желае да дари. Това може да стане в ентъра по кръводаряване на улица "Братя Миладинови".

"Благодаря на ромите от "Люлин" 1, само те помогнаха синът ми да е жив сега!". Тези думи отправи във Facebook майката на пострадалите братя.

По думите ѝ конфликтът между децата ѝ и другия замесен в масовия бой е от отдавна.

„Те са имали вражда от деца, този същия Любо. От деца той постоянно има конфронтация с моите деца. Особено с малкия ми син, то го би, то го гони. Това е човек, който e със страшни финансови възможности, изкарани от наркотици, който се вживява на шерифа“, разказа преди дни пред bTV майката на тримата братя.

#"Люлин" #бой

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници