Гамизов: Моментален импийчмънт на Радев! Може да убива хора чрез руски диверсионни групи у нас

Гамизов: Моментален импийчмънт на Радев! Може да убива хора чрез руски диверсионни групи у нас
A A+ A++ A

Енергийният експерт, лобист, бизнесмен и политически анализатор - Стефан Гамизов, във Фейсбук:

След взривовете вчера в складове на Гебрев отново се потвърди говореното дълго време от мен, че в България има няколко руски диверсионно-разузнавателни групи, които действат без всякакъв страх от разкриване и унищожение.

Тези групи най-вероятно са разположени по цялото Черноморие и имат организирани тайни складове с оръжия, взривни материали и сателитни комуникационни средства.

Един въпрос обаче ме интересува повече дори от това, защо не се предприемат действия за издирването и унищожаването на тези групи.

Знае ли за тях Румен Радев и разчита ли, че те могат да ликвидират определени хора, например такива като мен, ако властта му наистина бъде застрашена и той бъде изправен пред вероятност за отстраняване от парламента и КС, и това заплаши Турски Поток и Лукойл?

Играта на Румен Радев ми е ясна.

Износ на оръжие за Украйна от който печелят фирми близки на него, защото пречи ли на този износ от тази съюзническа инициатива, ще му приключи царуването, а през това време говори антиукраински приказки, за да консолидира русоробите и най-важното, води денонощна война с всеки, който може да прогони руснаците в енергетиката и да се спре контрабандата през България на компоненти за военната индустрия на РуZZия, както и прането на пари от нарушаване на санкциите.

Ако оръжието 5 милиарда лева, то сз говоря за 10 милиарда евро за руснаците от Турски Поток и незнайно колко милиарда контрабанда на забранени компоненти за оръжия и незнайно колко милиарда пране на пари на руски олигарси.

Оръжието за Украйна Радев го “преглъща”, защото няма избор, а и се печелят стотици милиони, но окопава руските другари в България, за да не ги помете бурята и когато войната свърши РуZZия да не е напуснала България.

Окопава руските другари и осигурява ня Русия милиарди за оцеляването ѝ, както и помага да се набавят компоненти за оръжията за терор на Путин, докато България се грижи за прането на пари и закрилата на хората замесени в тази контрабанда.

Импийчмънт веднага на Румен Радев!!

#Стефан Гамизов # Румен Радев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Гледна точка
Последно от Гледна точка

Всички новини от Гледна точка »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници