Бившата на Рачков - русата плеймейтка Анита, едва намерила ново жилище и работа след раздялата

Бившата на Рачков - русата плеймейтка Анита, едва намерила ново жилище и работа след раздялата
A A+ A++ A

„Много ми беше трудна и мъчителна раздялата с Димитър Рачков. След нея изпаднах в дупка, което ми се случва за първи път в живота. Но благодарение на хората, които ме подкрепиха, и разбира се, на себе си успях да се измъкна. Вече съм добре и щастлива.“

Това каза за първи път пред „България днес“ красивата моделка Анита Димитрова, която повече от три години бе близка до сърцето на най-добрия ни комик – Димитър Рачков. Двамата се разделиха съвсем официално, като оповестяването се случи само от името на актьора, а Анита реши, че няма да коментира. С днешна дата обаче плеймейтката сподели как се е чувствала и философски заключи: „Така е трябвало да стане! Хората се разделят и събират, живот!“.

„Болката, която изпитвах при раздялата с Димитър, беше силна, но и чисто битово за мен беше трудно – трябваше да си намеря жилище, освен това и нова работа. Справих се с всичко и съм горда от себе си, защото започва нов етап от живота ми. Сякаш съм преродена“, с усмивка заявява Анита.

В момента красивата девойка е брокер в една от най-големите фирми за недвижими имоти у нас, като според нея най-сетне е намерила мястото, което я вдъхновява.„Работих и в банка. Не беше моето нещо, прекалено статично ми се струваше там. Аз съм динамичен човек, вълнуват ме предизвикателствата и не обичам да стоя на едно място, искам да се развивам. С това брокерството ме спечели. Харесвам неща, които нямат таван, искам да съм най-добрата“, казва амбициозно красавицата.

В свободното си време Анита гледа филми за финансовия свят, но се радва и на българските като „София вкъщи“, който в момента се излъчва по Би Ти Ви и сюжетът е свързан с казуси на брокери.

„За мен е радващо, че колегите ме подкрепят в новото начинание и всички сме отбор. Харесва ми да работя с тях. Усещам обичта на всички около мен и това ми дава сили да продължа, но на този етап сама“, казва Димитрова.

След раздялата с Димитър Рачков Анита не смята да се обвързва сериозно, макар да има десетки предложения от достойни кандидати за сърцето й.

„От шест месеца живея с плеймейтка. Снощи исках да я гушна, а тя ми каза: „Остави ме, чета новата конституция“, каза тогава Рачков, докато любимата му бе в публиката, настанена във VIP ложата.

Красавицата беше на всяко от излъчванията на „Като две капки вода“, на които Рачков бе водещ. Всеки път тя изненадваше със стилна визия и прекрасна усмивка.

Като причина за раздялата между Рачков и Анита се изтъква несходство в характерите. „Няма намесен трети човек. Двамата стигнахме до това решение“, потвърди Анита.

Красавицата е от Хасково. Участва в родното издание на конкурса за най-сексапилни момичета „Мис Плеймейт“ през 2017 година. Въпреки че на пръв поглед изглежда крехка, стегнатата си фигура всъщност поддържа с тренировки по бокс и бягане.

#Димитър Рачков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници