МВР командирова полицаи от цялата страна по Черноморието

МВР командирова полицаи от цялата страна по Черноморието

МВР

A A+ A++ A

МВР командирова полицаи от цялата страна за летния сезон по Черноморието. Това са част от мерките, които органите на реда предприемат за осигуряване на сигурността и спокойствието на гражданите и гостите по време на почивките им.

В "Слънчев бряг" вече са командировани 40 човека, сподели началникът на РУ - Несебър гл. инспектор Иво Терзиев. Според него те са разделени на 4 смени. "Има полицаи от София, Габрово, Пловдив. Всеки командирован ще бъде прикрепен към местен полицай, ще има съвместни екипи. Има и колеги, които ще са част от разследвания. В началото на юли ще пристигне нова група, след това през август - по 68 човека, както и друга до 10 септември - 30 човека", обясни той, цитиран от NOVA.

Един от командированите, който е за 16-та година на служба по Черноморието уточнява, че предвид натовареността в столицата, не се затруднява да охранява и почиващите в Бургаско.

За поредна година ще има и съвместни патрули с полицейски служители от Румъния на територията на Слънчев бряг и от Чехия - на територията на Приморско. Те ще останат през юли и август.

#полиция

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Закон и ред
Последно от Закон и ред

Всички новини от Закон и ред »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници