Махленски скандал! Меди към Моника Валериева: Стара чанта изхабена, марш оттук!

Махленски скандал! Меди към Моника Валериева:  Стара чанта изхабена, марш оттук!

ФБ/Меди

A A+ A++ A

Уж бяха голямата любов, уж всичко бе рози, а те не спираха да си разменят лиги публично... Но, да - прекалената показност винаги означава фалш. И това отново се доказа с пълна сила за Моника Валериева и Меди.

Скандалната "пластмаса", за чиито креватни подвизи у нас и в чужбина се носят легенди, от година поне твърдеше, че има връзка с чалгаджията Меди. Неговата ориентация винаги е била спорна, но да се приеме, че се намериха хора да им повярват. По-умните, разбира се, винаги са знаели, че това е просто пиар ход с консумация, пише kliuki.bg.

Е, тази консумация вече приключи, при това със селски скандал, след като Меди предпочел на няколко пъти чужда компания пред тази на Мона. Както знаем, той е по-млад от нея и да си го кажем честно - писнало му.

"Моника е бясна, пяна й излиза от устата, защото не само се караха жестоко с Меди, ами той я нарече стара чанта изхабена и й заяви, че ще го прави, с когото си иска. Заяви й, че отдавна му е омръзнала и за нищо не става, дори в леглото го отегчавала... Такива неща се изрекоха, че със сигурност тези двамата ще има да се плюят като пороен дъжд още дълго", разкриха близки до така наречената бивша двойка.

Като нищо, сега Моника Валериева ще си спретне куфарите за Дубай, където да си успокоява нервите, а и да се поогледа за някой заможен чичак. Че то годинките летят, а и с нейните операции, с които прилича на мумия, скоро няма да има кой да я погледне, коментират в нета.

#Меди #Моника Валериева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници