Евгени Генчев е превърнат в мъж под чехъл от Валерия

Евгени Генчев е превърнат в мъж под чехъл от Валерия
A A+ A++ A

Евгени Генчев разкри, че все още сватбата с Валерия Георгиева не е обсъждана, но ще има такава. Как е толкова сигурен, при положение че никога не е живял с нея и на практика двойката не се е сблъсквала с битовизмите, които унищожиха много семейства.

Според слуховете Валерия е направила магия на пианиста, за да избере нея и изобщо да се влюби в нея. Затова сега си правела каквото поиска с него, а той бил абсолютен мъж под чехъл във връзката им.

Прави впечатление, че Евгени така и не подари истински годежен пръстен на Валерия. На финала на „Ергенът“ той й даде пръстена, който продукцията беше приготвила, може да се нарече „служебен пръстен“.

Очакваше се Евгени да го смени с лично избран от него, но това не се случи. Поредното доказателство, че е доста стиснат, а и не е толкова заможен, колкото го описват.

Ако беше наистина голям богаташ, щеше да покрие огромните разходи на любимата си в приютите за животни, където тя дължи много пари. Освен това нямаше да чака баща му да му плати сватбата, но точно това се случва.

Евгени Генчев стана за пълен резил с участието си в „Ергенът“. Нацелува почти всички моми, сякаш е някакъв загорял тийнейджър, а не 33-годишен мъж. Ако си е избрал Валерия по начина й на целуване, няма да е изненада за никого.

Припомняме, че момичетата вътре го мислеха за много дълбока личност, а Елена след шоуто заяви, че е разбрала, че не е такъв, след като е изгледала предаването по телевизията.

Източник: Crimesbg.com

#Евгени Генчев #"Ергенът"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници