Вижте коя е и с какво се занимава новата интимна приятелка на Рачков

Вижте коя е и с какво се занимава новата интимна приятелка на Рачков
A A+ A++ A

Столичанката Камелия Андонова е новата жена до комика, твърдят светски издания. Хубавицата е майстор-сладкар и има сладкарница на пъпа на „Лозенец”.

Миналия уикенд прясно влюбените си разменяли ласки край морето, били забелязани в „Хасиенда бийч”, където били на романтична почивка. Познанството на новата двойка датира от скоро. Двамата се харесали по време на „Капките”където знoйната мацка се занимавала със стайлинга, а комикът бе водещ.

Красавицата е позната на зрителите от предаването „Bake off", което се излъчваше преди 7 г по Нова тв. По това време Андонова работела в банка и все още нямала собствен бизнес. Сексапилната мадама тренира бокс и поддържа форма със сутрешни кросове край морето.

Приятелите на Рачков се радват, че най-сетне е попаднал на жена досущ родена за него:”Влюбен е много в Камелия, която е не е толкова млада като Анита, но и ще му готви вкусно! ”Те никога не са виждали Рачков токова щастлив и усмихнат и се хвалел, че попаднал на жена, която в кухнята има умения като майка му, а сладкишите й направо обожава.

Истинската причина да се раздели с Анита, така и не се разбра. Говори се, че Митко я зарязал след като майка му споделила, че никак не й се нрави момичето му. Тя не харесвала тунинговани мадами и мечтаела сина й да си намери натурална и грижовна половинка.

Има сведения обаче, че Анита си потърсила по-млад любовник и това сложило край на романса с Рачков.

#Димитър Рачков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници