С мирис на дрога и сърби: Разстрелите на Къро и Анджело

С мирис на дрога и сърби:  Разстрелите на Къро и Анджело

Туитър/EWN Reporter

A A+ A++ A

Каква е връзката между убития в средата на февруари 2018 г. в РЮА Анджело Димов и разстреляния преди дни Красимир Каменов-Къро?

Екзекуциите на двамата са идентични - група от наемници нахлува в домовете им в Кейптаун, жертви стават и жените им, съседите не чуват и не виждат нищо, а децата им се спасяват, защото са на забавачка или училище. Южноафриканските власти отново отварят студеното досие на Димов и съпругата му Незабравка, за да установят дали поръчителите и нападателите са едни и същи хора.

Без да са наясно властите у нас, Къро попада в полезрението на службите там още преди пет години. Причината - след смъртта на Анджело в дома му е открито копие на личната карта на Каменов. Тогава той обяснява, че мислели да правят бизнес заедно, но намерил по-сериозен човек за работата и се отказал.

“Аз мисля, че той беше свързан с наркотици и затова му се случи това”, изяснява Къро и в интервю пред Арон Хаймън - разследващ журналист от изданието TimeLIVE.

Жена му Гергана също се включва по телефона: “Със съпругата на Димов ходихме при един гинеколог, защото бяхме в близки квартали, и така се запознахме, имаме деца на еднаква възраст и практически родихме в разстояние на два месеца.”

Днес от убийците на Анджело и Незабравка няма следа. Разследването за нападението срещу тях буксува въпреки желанието на близките им в България да се разбере кой ги е поръчал, пише "24 часа".

#Красимир Каменов - Къро #Анджело

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници