Никога не правете тези неща пред огледало!

Никога не правете тези неща пред огледало!

Pixabay

A A+ A++ A

Огледалото е предмет, който всеки човек използва в ежедневието си - в дома си, в офиса, че дори и на различни места по време на деня.

Често заставаме пред него, за да се погледнем, да оправим косата си, да се гримираме или просто да се порадваме на отражението си.

Има обаче точно 5 неща, които е строго забранено да правим пред огледало, защото последствията може да се окажат наистина кошмарни за нас.

Някои хора вярват, че не трябва да говорите пред огледалото и особено да ругаете, защото това може да ви донесе лош късмет. Смята се, че огледалото може да абсорбира енергия и след това да я връща.

Същата причина е и отговорът на друг популярен въпрос, защо не трябва да плачете пред огледалото. Огледалото ще "запомни" скръбта ви и ще я стовари върху вас или върху друг човек.

Мнозина ще попитат може ли в този случай въобще да се говори с огледало. Може да говорите на него, но е важно да изказвате само положителни неща, които могат да подобрят настроението ви. Ако искате да говорите с някого, по-добре си намерете жив събеседник.

Не е добре да се гледате в огледало, докато се храните. Счита се, че така може да загубите красотата и късмета си.

Абсолютно забранено е да спите пред огледало. Смята се, че през нощта огледалото може да отвори портал към друг свят и да се появи лошо същество от там.

Не нарушавайте тези правила, за да не си навлечете неприятности, пише jenata.blitz.bg

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници