БСП представи Алтернативния бюджет 2013 на посланици от ЕС

БСП представи Алтернативния бюджет 2013 на посланици от ЕС
Председателят на БСП Сергей Станишев (д) и депутатът от КБ Янаки Стоилов (л). Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Председателят на БСП и президент на ПЕС Сергей Станишев представи пред посланиците на страните от ЕС, акредитирани в България, Алтернативния бюджет 2013 на социалистите.

В него са заложени мерки за възстановяване на българската икономика, създаване на повече работни места, увеличаване на доходите на гражданите и подобряване на социалните услуги, съобщиха от партийната централа.

Актуалните теми от българския политически живот, реформата в съдебната система, социално-икономическото развитие на страната, усвояването на европейските фондове, както и предстоящият референдум за АЕЦ „Белене" – тези въпроси бяха обсъдени още на срещата с посланиците от ЕС.

На нея присъстваха зам.-председателят на БСП Янаки Стоилов, секретарят на партията Кристиан Вигенин, членът на Изпълнителното бюро на БСП Деница Златева и депутатът от Коалиция за България Пламен Орешарски.

Важен акцент по време на разговорите беше поставен върху провеждането на свободни и демократични избори през 2013 година.

Сергей Станишев отговори на въпроси, зададени му от посланиците на някои от страните- членки на ЕС.

#Сергей Станишев #БСП #ПЕС #ЕС #посланици #Янаки Стоилов #Кристиан Вигенин #Деница Златева #Пламен Орешарски #АЕЦ „Белене" #референдум #бюджет

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Брюксел
Последно от Брюксел

Всички новини от Брюксел »