Слънчево и топло, температурите се повишават

Слънчево и топло, температурите се повишават

Pixabay

A A+ A++ A

През деня в неделя времето ще бъде предимно слънчево. Около обяд очакваме временни увлечения на облачността над планинските райони и на отделни места, главно в Югозападна България е възможно да превали слаб дъжд. През деня ще духа слаб източен вятър, прогнозира Meteo Balkans.

Денят в София ще започне с разкъсана облачност. По-късно през деня облачността ще нарасне в купеста, но валежи не се очакват. Температурите постепенно ще се повишават - минималните ще са около 9°С, а максималните - до 23°С.

Времето в планините ще е предимно слънчево и топло. Временни увлечения на облачността очакваме след обяд над масивите от Западна България, като на изолирани места в Рило-Родопска област ще превали слаб дъжд.

Ще духа до умерен вятър от северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е около 14°, на 2000 метра - около 6°.

Времето по Черноморието ще е предимно слънчево. Температурите постепенно ще се повишават, като ще са между 19°-20°С. Температурата на морската вода е 12°-15°.Вълнението на морето ще бъде около 1-2 бала.

Времето на Балканите

През следващите 48 часа времето на Балканския полуостров постепенно ще се влошава.Очакваме значителни валежи над Северна Румъния. Над останалата част от страната ще се задържи предимно слънчево. Температурите на полуострова ще се повишават.


#прогноза за времето

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Времето
Последно от Времето

Всички новини от Времето »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници