Лечителят Петър Димков: Не носете стари дрехи в тъмен цвят

Лечителят Петър Димков: Не носете стари дрехи в тъмен цвят
A A+ A++ A

Всеки от нас иска да разбере каква е тайната на дълголетието. Лечителя Петър Димков е казал: "Чиста съвест, добро сърце и умереност във всичко. Болестите са резултат на лъжата. Нарушаването на закона на истината води до боледуване. Истината носи здраве".

Петър Димков е роден през 1886 г. в София в семейството на свещеник и лечителка. Той е последовател на Петър Дънов и успял да увеличи списъка с природни церове на 10 000. Използвайки над 300 билки, върнал здравето на хиляди българи.

Както всеки лечител, така и той оставя след себе си мъдрости за здраве и щастие. Според него мисълта е тази, която може да ни излекува и да ни разболее. От мислите започва и нашето щастие, и пътят към собствената ни Голгота. Каквото и когато да мислим, ние съграждаме от невидима материя нещо, което привлича към себе си сили да ни помагат или да ни вредят според характера на нашите мисли.

За да бъде една жена красива, тя трябва да е преди всичко здрава, със здрав и весел израз на лицето, който е в пълна зависимост от общото здравословно състояние на тялото. Това, което съвършено пречиства физическото тяло на човека, фините му тела, душата, духа – това е молитвата. Тя повишава вибрациите на човешката аура, а чрез това човек става неуязвим за по-низшите околни влияния.

Лечителя съветва преди лягане да се изпълнява следният ритуал – повторете няколко пъти: "Аз съм спокоен, аз съм силен, всекидневно се чувствам все по-добре, щастлив съм, че живея, утре ще бъда по-радостен и по-добре, отколкото днес". Преди ставане пък трябва да се направи протягане на гърба, а след него - на дясната и лявата страна на тялото. Тези движения са гаранция за успешно начало.

Първата стъпка от леглото на пода трябва да бъде с десния крак.

Поне три пъти на ден трябва да дишаме дълбоко, като редуваме поемането и изпускането на въздуха през лявата и дясната ноздра, притискайки с пръст другата. Вдишваме. Задържаме. Издишваме. Задържаме.

Жените трябва да бъдат винаги добре изправени, с вдигнати глави, разтворени рамене, с поглед напред и усмихнати. Така те захранват положителните енергии в себе си и се свързват с положителните енергии от природата.

Истинската храна, която ги поддържа винаги млади и красиви, са плодовете, зеленчуците, ядките, млякото. Най-здравословни са плодовете, защото те чистят както тялото, така и мислите и чувствата на човека. След това са зеленчуците, после ядките. Млечните храни са накрая.

За дрехите Лечителя също има своя теория. Според него те попиват нашата аура и влияят върху здравето ни. Тъмните дрехи помрачават душевния лазур на дамите, светлото и пъстро облекло създава повече настроение, усмивки и радостни мисли.

Не бива да се носят стари дрехи, защото те внасят в новата ни личност тревоги, грижи и ядове от миналото, които ни теглят назад. По-нервните представителки на нежния пол е хубаво през деня да си тананикат някоя песен, защото мелодията е част от здравето, младостта и успеха, пише "Ретро".

#Петър Димков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници