Ретрограден Плутон от утре, ето какво ни носи

Ретрограден Плутон от утре, ето какво ни носи
Pixabay
A A+ A++ A

Ретроградните планети са опасни под разбиране, но ретроградният Плутон е двойно по-опасен. И най-вече крие опасности в началото на обратното движение. Астролозите споделиха какво точно ще бъде влиянието на Плутон върху живота ни в този труден период от време, пише actualno.com.

Наскоро Плутон навлезе в нова ера. През 2023 г. планетата ще се движи в ретро посока за почти половин година, така че е важно да знаете с какво е изпълнено това.

Влошаване на страховете

Плутон ще провокира връщане на стари страхове и изостряне на настоящи преживявания, психологически проблеми. Това е много неуместно в самото начало на неговото ретро движение, тъй като ще се проведе в началото на май, когато хората, напротив, трябва да преодолеят вътрешните си бариери и проблеми, а не да се поддават на тях. Това влияние ще продължи до края на ретроградното движение на планетата, но с времето ще отслабне. Това е добра новина, но още по-положителното мнение на астролозите е, че страховете могат да бъдат полезни. Това ще работи, ако работим върху себе си, а не се фокусираме върху лошото и си казваме, че всичко в живота ни е предопределено.

Негативно настроение

Плутон обича да провокира хората към отрицателни мисли. Те могат да се появят спонтанно, така че трябва да сте готови да отблъснете тази атака, особено в края на пролетта. Това означава, че едно доста добро и мъдро решение би било да спрете да подреждате нещата с хората. Докато Плутон е ретрограден, по-добре е да не се опитвате да промените някого, да спорите и да провокирате кавги по друг начин. Късметът ще остане при тези, които са спокойни, събрани, добродушни. Не се страхувайте да прекарате време в самота, ако сърцето ви желае.

Жажда за критика

От май до 10 октомври хората ще искат по-често да критикуват своите близки и приятели. Молбите и невинните неутрални забележки ще се превърнат в нещо неприятно. Не слушайте какво ще ви кажат другите и се опитайте да не обвинявате близките си в грехове. Опитайте се да бъдете по-обикновени, по-добри, по-мъдри. Животът ви в този случай няма да тръгне по грешен път.

#ретрограден Плутон

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли забраната за реклама на хазарт в медиите