Шеметен звездопад тази нощ привлича любов и късмет

Шеметен звездопад тази нощ привлича любов и късмет
Pixabay
A A+ A++ A

22 април ще бъде сред най-светлите и благоприятни дни от месеца. Астролозите подчертават, че на този ден ще станем свидетели на вълшебния метеоритен поток Лириди, който ще достигне своя пик именно тази нощ и утре рано сутринта.

Пикът на активността ще бъде на 22 и на 23 април, но експертите подчертават да обърнем специално внимание на 22-ри. Именно този ден ще стане най-важният в периода на активност на този метеорен поток. На 23 април Лиридите също ще ни помогнат да привлечем любовта и късмета в живота си, но неделята не може да се мери по сила и енергия със съботния ден. Ще можем да наблюдаваме по 10 метеора на час или по един на всеки 10 минути.

Астрономите смятат, че Лиридите са един от най-ранните познати на хората метеорни потоци. За него се споменава още преди нашата ера.

Ето какво да очаквате от този вълшебен ден:

Лиридите носят чистота, светлина, доброта и оптимизъм. Тази събота те ще ни помогнат да се отървем от всички лоши спомени и лоши мисли. Ако наистина искате да направите този ден по-добър, опитайте се да сте в синхрон с неговата енергия. Пожелавайте на хората само добрини!

Много от нас на 22-ри ще успеят да усетят прилив на оптимизъм, любов към живота и към близките си. Ако в момента имате някакви трудности в отношенията с вашата сродна душа, е възможно те напълно да отпаднат в този ден. На 22 април хората ще станат по-добри един към друг.

Много от нас ще имат желание да подадат ръка за помощ на приятел или роднина. В никакъв случай не се съпротивлявайте на тези желания, дори ако обектът им е непознат за вас човек. Добротата и топлината са в основата на този ден.

На 22 април за много от нас енергията на Лиридите ще помогне да се отървем от негативните мисли, лошите спомени и унинието. Ако напоследък сте били въвлечени в някакви негативни събития, то на 22-ри най-вероятно всичко ще приключи - лошите мисли ще изчезнат и проблемите ще приключи, пише Една.бг.


#лириди

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници