Унизеното момче: Искаха ми 20 лева за среща с Чеченеца

Унизеното момче: Искаха ми 20 лева за среща с Чеченеца
Снимка: Стопкадър YouTube/Цанов НАПРЕД и НАГОРЕ
A A+ A++ A

20-годишният Денислав, който бе поставен в ролята на куче в унизителното видео, пратило в ареста Емили Йорданова-Тротинетката (по лична карта Даниел Йорданов), Тодор Огнянов-Куката и Петко Караилиев-Чеченеца, след това се страхувал да излиза от дома си и не искал да говори дори с родителите си. Това разказва самият той в YоuТubе канала "Цанов НАПРЕД и НАГОРЕ" на Станислав Цанов, предаде Dir.bg.

Като мотив за въпросния запис Денислав, който за първи път говори по темата, изтъква "страх". Относно срещата с трите интернет звезди разказва, че е станала с вече споменатия и от прокуратурата Стоян, който се явил в ролята на посредник. "Беше ми искал 20 лева, за да ме срещне с Чеченеца. Дадох ги, не бях ги виждал до този момент". Въпросният дълго време говорил му колко е известен Петко Караилиев и колко много пари изкарвал.

След първата среща на Денислав с Куката, Чеченца и Тротинетката били записани общо три видеа. Първото било заснето в голям хипермаркет. То бе показано пред медиите на 13 април от адвоката на Чеченеца - Стефан Паров, като доказателство, че Денислав и останалите замесени били приятели. На него момчето "язди" Караилиев.

След това записали 20-годишния младеж в ролята на сервитьор, който поднасял гироси на Чеченца. "Искаха социалните мрежи да гръмнат, да има много гледамоест", добавя Денислав. В деня, в който снимали унизителната сцена в мола т. нар. инфлуенсъри вече били седнали на маса в мола и казали на Денислав, че е закъснял. Накарали го да плати таксито на Емили и приятелите ѝ, което момчето потвърждава, че е направило.

Каишката, с която го вързали, извадил Тихомир (Мелиса) - бивш участник във "Фермата", който впоследствие стана известен с нетрадиционните си отношения с Емили. На въпрос дали посетителите в МОЛ-а са реагирали по някакъв начин на гаврата, Денислав отговаря: "Хората стояха отстрани и се смееха, снимаха. Някои дори искаха да се снимат с Чеченеца. Никой не реагира отрицателно".

Пред водещия той споделя и че в училище бил подиграван и обиждан, че е психично болен, пращали го да им купува храна, цигари и други неща от магазина.

Адвокатът му Димитър Киров, който поема случая про боно (професионална работа извършена доброволно) показа изследване на Денислав от 2020 г., в което се посочва, че момчето не е психично болно, а лесно манипулируемо и податливо на внушения. "Това обуславя невъзможността да се противопостави на тези хора, които реално, виждайки състоянието му, правят стъпка по стъпка това, което си искат", коментира адвокатът.

В канала "Цанов НАПРЕД и НАГОРЕ" говори и майката на момчето. Според нея "до такава степен го е възпитала да бъде добър, че той е станал изключително наивен".

#Петко Караилиев - Чеченеца #Чеченеца

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Гледна точка
Последно от Гледна точка

Всички новини от Гледна точка »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници