Младо момиче сви погрешка към частен имот и бе екзекутирана с куршум

Младо момиче сви погрешка към частен имот и бе екзекутирана с куршум
A A+ A++ A

Мъж е обвинен в убийство от втора степен на млада жена, тъй като колата, в която тя се намирала, погрешка навлязла в частната алея пред дома му в щата Ню Йорк, предаде Би Би Си.

20-годишната Кейлин Гилис е била заедно с още трима души на пътвуане из района в събота. Те случайно навлезли в алеята на Кевин Монахан в град Хеброн, съобщават от местните власти. Малко след това 65-годишният Монахан стрелял по автомобила и ранил смъртоносно Гилис.

"Това е много тъжен случай на няколко млади хора, които са търсили къща на приятел и са се озовали в къщата на този мъж, който е решил да излезе с огнестрелно оръжие и да стреля", заяви на пресконференция шерифът на щата Вашингтон Джефри Мърфи.

Районът е селски и пътищата са слабо осветени през нощта. Никой от групата не е слязъл от автомобила и не се е опитал да влезе в къщата на Кевин Монахан, преди той да стреля, уточни шерифът.

По думите му не е имало причина Кевин Монахан да се чувства застрашен. Групата приятели се опитали да повикат медицинска помощ в близкия град, но когато медиците пристигнали на местопроизшествието, Гилис вече била издъхнала.

Местните власти съобщиха, че Кевин Монахан не е съдействал на разследването и е отказал да излезе от жилището си, за да разговаря с полицията. Бил е арестуван насила.

#убийство #Ню Йорк

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници