Облачен и дъждовен петъчен ден

Облачен и дъждовен петъчен ден
A A+ A++ A

По-значителна ще се задържи облачността над северозападните и югоизточните райони, на отделни места там ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-югозапад. Минималните температури ще бъдат между минус 2° и 3°, по Черноморието малко по-високи, в София - около минус 1°.

В петък облачността ще е променлива. На отделни места, главно в Рило-Родопската област, ще превалява слаб дъжд. Ще духа слаб, в Дунавската равнина и Горнотракийската низина умерен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще бъдат между 9° и 14°, в София - около 9°.

Атмосферното налягане е по-ниско от средното, но слабо ще се повиши.

Над Черноморието облачността ще е променлива, по-често значителна. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад, който след обяд ще се ориентира от югоизток. Максималните температури ще бъдат между 10° и 12°. Температурата на морската вода е около 9°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините облачността ще бъде променлива, по-значителна над Рило-Родопската област и на отделни места там ще превали сняг, под 1200 метра - дъжд. Ще духа умерен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 2°, на 2000 метра - около минус 4°.

#дъждове #дъжд

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници