Съвременна апаратура и нови методи за лечение в Отделението по урология на МБАЛ „Вита“

Съвременна апаратура и нови методи за лечение в Отделението по урология на МБАЛ „Вита“
A A+ A++ A

Създадена преди 20 г., „Вита“ е първото частно медицинско заведение в гр. София. Болницата може да се похвали с дългогодишни традиции в областта на иновациите. В стремежа си да предложи грижа на световно ниво за своите пациенти, неведнъж ръководството на „Вита“ инвестира в съвременна апаратура и технологии за лечение на различни заболявания. В болницата работят доказани специалисти от над 20 области на съвременната медицина, като повечето от тях са специализирали в различни краища на света и до ден днешен продължават да се развиват и обучават за работа с най-съвременните технологии в медицината.

Сред най-динамично развиващите се отделения в МБАЛ „Вита“ е Отделението по урология. Освен с изключителни специалисти, отскоро Урологичното отделение на „Вита“ може да се похвали с нова придобивка, а именно Cyber TM Thulium 150 Watt лазера. Лазерът представлява най-съвременният метод за лечение на доброкачествена простатна хиперплазия (ДПХ) и на камъни в пикочните пътища, като е първият по рода си лазер в България, стациониран в рамките на многопрофилна болница.

Повече за възможностите и предимствата на Cyber TM Thulium 150 Watt лазера при лечението на простатна хиперплазия разказва пред DoctorOnline доц. д-р Цветин Генадиев – ръководител на екипа за лазерна хирургия в МБАЛ „Вита“.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Здраве
Последно от Здраве

Всички новини от Здраве »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници