Актьорът-рогоносец Васил Драганов унизен тотално - ще плаща издръжка за чуждото дете

Актьорът-рогоносец Васил Драганов унизен тотално - ще плаща издръжка за чуждото дете
A A+ A++ A

Българското законодателство направо разказа играта на Васил Драганов, когото всички познават от "Столичани в повече" и "Комиците". Не стига, че получи най-големите рога, като жена му забременя от друг, а сега ще се наложи да плаща издръжка за чуждото дете.

Актьорът и Андреа все още не са официално разведени. Те са в развод от 3 месеца, а тя е бременна от 6 месеца. Според закона в България баща на едно дете е този, който е бил законен съпруг на майка му през последната една година преди раждането му.

Бебето на Андреа от любовника й ще се роди само след 3 месеца. Това означава, че по закон Васил ще е негов баща и тъй като двойката е разделена, ще трябва да плаща издръжка, пише "Уикенд".

Разбира се, истинският баща може да се докаже чрез ДНК тест след раждането, но новият любим на Андреа не настоявал да припознава детето си, защото искал да взима пари от актьора.

Драганов все пак най-вероятно ще оспорва бащинството в съда. По думите на жена му обаче той се бил похвалил пред познати, че я е изнасилил пияна и бебето пак е от него.

Припомняме, че първите две деца на Андреа са дадени за отглеждане на Васил. Причината е, че тя има психическо заболяване ОКР и често е неадекватна.

#васил драганов #андреа драганова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници