Динко от Ямбол яхна тузарски майбах с кожено купе за 500 бона

Динко от Ямбол яхна тузарски майбах с кожено купе за 500 бона
Колаж: България днес
A A+ A++ A

Кола за близо половин милион лева си купи Динко. Ловеца на бежанци отскоро е горд собственик на последен модел майбах. Цената на возилото с всичките му включени екстри е около 400 000-500 000 лева, коментират запознати. В автомобила има всичко, за което човек може да мечтае. Лимузината е с два цвята - черно и бяло. Изработена е по поръчка, специално за ямболския бизнесмен. В купето всичко е в бяла кожа.

Динко е голям любител на скъпите возила. В автопарка му има редица тузарски автомобили, но майбахът е черешката на тортата. Вълев, който през миналата година пострада тежко, веднага се похвали с новата придобивка. Той брои и немалка сума, за да смени номера на скъпоструващия звяр. Динко избира да няма цифри на него, а залага на еднакви букви. Повечето от колите на бившия брадър също са с такива номера.

С покупката на майбаха Вълев влиза в елитния клуб на българите, каращи една от най-скъпите коли в света. С него са баровци като Мая Илиева, семействата Баневи и Гущерови, както и фолкидолът Азис, отбелязва "България днес".




#Динко Вълев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници