Психологът Иван Владимиров-Нав предвидил: Един ден аз мога да бъда убит от съседа си

Психологът Иван Владимиров-Нав предвидил: Един ден аз мога да бъда убит от съседа си
Фейсбук
A A+ A++ A

Психологът Иван Владимиров-Нав, който бе застрелян снощи, на шега предрекъл, че съседът му ще го убие.

"Хора, един ден аз мога да бъда убит от съседа си. Един ден, ако умра да знаете, че най-вероятно той ще ме е убил". Това казал Нав пред Сашо Кадиев, сподели актьорът и тв водещ в днешното предаване. Тогава философски и с ирония вероятно психологът коментирал ситуацията със съседа си с тези думи, а днес те се оказват истина.

През ноември Владимиров разказва за пререканията със своя комшия, който е заподозрян за убийството му в предаването "Преди обед" по bTV. Тогава той бе гост, за да коментира друг случай на междусъседска свада.

Става дума за случая през ноември, когато Иво Андреев бе прострелян смъртоносно от съседа си - 62-годишния Константин Дамов, на Женския пазар в град София. Между двамата възникнал спор заради монтаж на метална врата. Убитият искал да монтира врата, с която да загради част от етажа, на който се намирал апартаментът му, но Дамов не бил съгласен.

"Входната ми врата е придобила вида на арт инсталация. Пръскана е с машинно масло, мазана е с грес, хвърляни са яйца. Вчера пак се случи", споделя тогава в предаването психологът Иван Владимиров-Нав с ирония за премеждията си със съседа, отбелязва "24 часа".

#Иван Владимиров-Нав

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници