Екзекутираният от екс полицай Иван Владимиров-Нав отдавна би тъпана за своя съсед-перко

Екзекутираният от екс полицай Иван Владимиров-Нав отдавна би тъпана за своя съсед-перко
A A+ A++ A

България е потресена от поредното убийство. Бившият полицай Румен Тонев застреля в главата своя съсед след спор. По-дълбоко вникване в случая показва, че жертвата е известният психолог Иван Владимиров, който отдавна бие тъпана, че комшията му е перко.

Затова избрахме показателен пост във Фейсбук, който отлично описва случващото се в милата ни Татковина. Той е на Самуил Димитров:

Преди няма и три месеца в национален ефир застреляният снощи психолог казва следното:

„Аз имам съсед, който според мен има ментално отклонение. Аз нямам уредба вкъщи, нямам телевизор, нищо не правя вкъщи освен, че работя на компютъра и между 2 и 4 чат-пат се движа на компютърния стол. Той ми залива вратата с машинно масло, хвърля ми яйца по прозореца, защото аз съм му вдигал шум и не можел да спи. Аз мога да се закълна във всичко свято, че съм най-тихият човек на света и по-тих от това няма как да бъда. Ходих много пъти в полиция, казват, че нищо не може да се направи. А това е бивш полицай, който най-вероятно има и оръжие. И аз също не знам дали утре няма да съм поредният такъв случай на застрелян, просто защото на него му е превъртяло“.

Тогава седи до Милена Шаркова, съпруга на убития Емил Шарков, която напомня, че през 2013 г. мъжът й беше застрелян от друг луд. Коментират убийство, извършено по онова време (ноември 2022 г.) от бивш военен (трети луд), скарал се със съседа за някакъв ремонт.

И тримата луди в тая история са въоръжени. И живи и здрави, единият е в затвора. Трима от четиримата нормални са застреляни. МВР вика нищо не може да се направи.

Драмата:

Психологът Иван Владимиров е бил убит заради нацапана входна врата. Той и неговият съсед Румен Тонев отдавна имали вражда.

Все още се изяснява точният конфликт, но по първоначални данни в сряда вечерта Владимиров се прибрал и видял портата на жилището си в кооперация на столичната ул. "Черковна" нацапана. Ядосал се и решил, че неговият съсед Тонев е виновен и отишъл да се разправя. Последвал скандал между двамата мъже. Изглеждало, че конфликтът бил затихнал. Тогава Владимиров се върнал до дома си и взел катинар. На долния етаж го посрещнал Тонев. Последвала нова разправия. Тогава Румен извадил законния си пистолет "Байкал" и прострелял Иван в главата.

Пристигналите на място медици само констатирали смъртта на мъжа. Тонев е задържан. Според съседи 53-годишният мъж е бивш полицай. Оръжието му е иззето, то е било законно.

Иван Владимиров-Нав е роден през 1977 г. Живял е в Лос Анджелис, Лас Вегас и София. Завършил е МИО в УНСС, магистратура и докторантура по Психология в Университета на Лас Вегас (UNLV) със специализация Психология на развитието. Работил е като преподавател, има собствен бизнес и е автор на книги. Това пише самият той в блога си.

Владимиров разказва и за битките си през годините – с рак и хепатит Ц, с частично ослепяване, с домашно насилие, с безброй предателства и житейски обрати.

"Мечтая за споделеност с хора, които могат истински да обичат. Светът е великолепна площадка за случване. Грешки съм правил много. Но за мен всичко е просто материал за израстване. Нямам съжаления, освен когато неволно съм наранявал някого", разказва Владимиров.

"Бях жертва на детско насилие, а после на такова и в брака ми. И в двата случая лесно простих и нищо не ми тежи. Единственият път, когато не можех да простя на близък приятел за нещо, се разболях от рак. Простих и се излекувах чудотворно без препоръчваната химиотерапия", разкрива Владимиров.

#Иван Владимиров-Нав #Иван Владимиров #убийство #МВР

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници