Как да го предразположите да говори за с*ксуалните си фантазии

Как да го предразположите да говори за с*ксуалните си фантазии
A A+ A++ A

Споделянето на фантазии може да бъде здравословно и приятно изживяване за всяка връзка. Да бъдете отворени към партньора си относно това, което ви вълнува в спалнята, може да подобри и направи връзката между вас по-силна. Култивирането на фантазии в една връзка създава повече доверие и интимност и повече смелост да говорите за неща, които иначе биха ви смутили. За съжаление повечето двойки не говорят за интимните си желания, което не е непременно лошо.

Но все пак това несподеляне може да доведе до редица несъответствия във връзката ви и често един от двамата партньори може да остане неразбран. Но как да предразположите вашия любим да говори повече за това, което му харесва в спалнята? Нека разберем:

Не споделяйте предишен опит

Повярвайте ни, той не иска да знае какви са били преживяванията ви с друг мъж в спалнята. Това би бил истински убиец на настроението. Освен ако не бъдете помолени, опитайте се да избягвате всичко, което може да задържи връзката ви в застой. Добре е да подхвърляте някои съвети тук и там. Нека всичко се случва постепенно!

Точното време

Опитайте се да намерите подходящо време, за да говорите с половинката си относно включването на интимни намеци и любовна игра. Най-добре е да го споменете, когато двамата сте в леглото, разгорещили сте се или дори когато си взимате душ.

2383854

Превърнете го в игра

Ако се чувствате неудобно да изтърсите: "Искаш ли да говорим за пикантни неща?", което така или иначе би било неудобно, опитайте това "Предпочиташ ли/Би ли ти харесало да...?". Това ще го накара да се отвори към нови неща. Ако партньорът ви предложи нещо, което изобщо не ви харесва или не можете да направите, добре е да изразите мнението си. Не е необходимо да се опитвате да бъдете супергерой в спалнята.

Градивната критика може да помогне

Ако ви каже, че не е доволен от това, което правите в спалнята, приемете критиките му. Той не се опитва да нарани чувствата ви, а се опитват да направят нещата по-добри и за двама ви. Вместо да се ядосвате помислете какво да промените за всеобщото благо.

Говорете мръсотии помежду си

Говоренето на мръсни думи един на друг в разгара на момента освобождава задръжките и позволява на двамата да се откриете интимно. Изследвайте възможността да сбъднете взаимно фантазиите си и да отприщите изгарящото желание един към друг.

2383853

Отворете ума си

Ако искате да изведете връзката си на следващото ниво, трябва да го постигнете по някакъв начин. Проявяването на благоразумие няма да ви доближи до целите ви. Здравословно и освобождаващо е да действате според истинските си желания. Не само ще ви накара да се почувствате още по-желани, но и ще увеличи щастието ви в съюза.

#секс

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници