Починалата ученичка от Английската в Бургас припаднала 2 пъти, вторият път си ударила главата

Починалата ученичка от Английската в Бургас припаднала 2 пъти, вторият път си ударила главата
A A+ A++ A

17-годишно момиче почина във вторник в класна стая на Английската гимназия в Бургас. Трагедията с единадесетокласничката е станала в междучасието. Момичето е паднало на земята и се е ударило в твърд предмет.

До трагедията се е стигнало, след като на момичето му прилошало по време на час. Намесило се е медицинско лице и момичето се е свестило.

След това обаче, въпреки намесата и на повикания екип от "Бърза помощ", момичето отново е загубило съзнание, поясниха от ръководството на учебното заведение.

При второто падане от чина ученичката е ударила лошо главата си и издъхнала преди пристигането на реанимационния екип, който вече бил на път.

Според основната версия пряката причина за смъртта вероятно е тежка травма несъвместима с живота – фрактура на врата, получена при припадъка.

Ученици от Английската гимназия в Бургас разказаха, че момичето е страдало от вродено сърдечно заболяване, което е било известно на всички, но не е имало видими проблеми. През тази учебна година се разболяла и от COVID, карала го тежко, но се възстановила.

#Бургас #ученичка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай