Офисът на ГЕРБ в Кюстендил осъмна с изпочупени прозорци

Офисът на ГЕРБ в Кюстендил осъмна с изпочупени прозорци
Стъклопакета на входната врата и част от прозорците са били разбити с 5 парчета от базалтови плочки. Снимка: DarikNews.bg, Дарик Кюстендил
A A+ A++ A

Прозорците на офиса на ГЕРБ в Кюстендил са били изпочупени в нощта срещу вторник.

Стъклопакета на входната врата и част от прозорците са били разбити с 5 парчета от базалтови плочки, установи полицейският оглед.

На мястото на инцидента бяха зам.-директорът на Областната дирекция на МВР в Кюстендил комисар Елиян Стамболийски и началникът на РУП-Кюстендил Росен Райчев, както и областният координатор на партията и депутат Валентин Микев и общинският председател Любомир Анчев, предаде Дарик радио.

„Това е вандалски акт, извършен от физически силен човек, за да счупи челното стъкло и да удари насрещната стена. Това означава, че със сила и злоба е хвърлено. Не искам да си мисля, че има политически мотиви," каза депутатът Валентин Микев.

Той допълни, че от 18:30 часа до 20:30 часа в понеделник е имало заседание на общинското ръководство на ГЕРБ, в присъствието на депутатите от общината и общинските съветници.

Темата е била Бюджет 2013, състоянието на общинския дълг и предстоящата сесия на Общинския съвет в Кюстендил.

„Искрено се надявам стените да не са с уши, които да са чули нашия разговор и да са предизвикали ответна реакция. Надяваме се органите да си свършат работата. Въпрос №1, който ще поставим на следващата сесия ще е какво се случва с общинския дълг, който всички кюстендилци рано или късно ще връщаме," коментира още Валентин Микев.

Офисът на партия ГЕРБ се намира на централната алея, бул. „България". Иззети са записите от камерите на съседните банка и заведения. Самият офис също е под видеонаблюдение, за което се предупреждава със стикер, залепен на входната врата.

#ГЕРБ #Кюстендил #прозорци #Валентин Микев #депутат от ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници