Спешен медик е пребит пред дома му във Враца

Спешен медик е пребит пред дома му във Враца
A A+ A++ A

Медик от центъра за спешна медицинска помощ във Враца е бил пребит пред дома си. Той се връщал от дежурство, когато бил нападнат пред дома си.

Полицията издирва нападателя.

Лекарят е настанен в хирургичното отделение на МБАЛ "Христо Ботев". Вследствие на побоя той има разкъсвания на устните и голяма рана на челото.

По информация на бТВ според пострадалия има вероятност случаят да е свързан с напрежението след смъртта на 3-годишното дете в катастрофа по-рано тази седмица и твърди, че е разпознал нападателя си.

Пред БНР спешни медици от Враца коментираха, че агресията към тях ескалирала след случая със загиналото дете, което беше намерено безжизнено под кола, която се обърна в дере. Момчето е пътувало без задължителната обезопасителна седалка за деца. Автомобилът е бил шофиран от бащата на детето.

Родителите обвиниха за смъртта на детето си лекарката от линейката. Според тях тя била употребила алкохол и не е оказала адекватна помощ. След катастрофата роднини на загиналото дете изпотрошиха входа на Спешния център в града.


#пребит медик #Враца

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Закон и ред
Последно от Закон и ред

Всички новини от Закон и ред »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници