Проф. Витанов пак с култов коментар: Юрдещината винаги е загробвала България

Проф. Витанов пак с култов коментар: Юрдещината винаги е загробвала България
Стоп кадър/БНТ
A A+ A++ A

Кратък коментар за войната за 11 януари 2023 г.

Днес имам много работа и все далеч от компютър. Поради това - съвсем накратко.

И така - Соледар бе превзет от руската армия. За юрдеците - шок. За тези, които редовно четете тези сводки - никаква изненада. Докато юрдеците се веят на голите пропагандни куки, вие отдавна знаете, че украинската армия няма да има достатъчно разерви да задържи града и така цялата отбранителна линия Бахмут - Северск е поставена под въпрос.

Защо нямат достатъчно резерви? Писал съм ви много по въпроса - резервите са на 2 метра под земята заради безумната тактика Таракан, която води до огромни загуби при липса на поддръжка от въздуха. Помните, как юреците ми ревяха отгоре заради тези загуби, помните как фактчекерчетата се мъчиха да ми спират коментарите. Ето ви го резултата съвсем пред вас - няма резерви за удържането на Соледар. Сметките на Витанов пак излязоха точни. Откога ви пише обаче Витанов че ще има проблеми с украинските резерви? От началото на двата украински юруша през есента. Прогнозирано ви беше, че юрушите ще запецнат и че вследствие на системата Таракан резервите ще изтънеят и няма даги има, когато ще са най-нужни. Ето ви го. Ето ви го шарани, висящи по голите пропагандни куки. Нали не сте забравили какво ви писах - двата украински юруши ще оценяваме когато видим как украинската армия ще се справи с новите 30 руски дивизии. нали така. Тепърва има да ви пиша по тоя въпрос.

Юрдещината винаги е загробвала България, на път е и сега да ни вкара в големи проблеми. Ами хайде, какво ви остава, помпайте Украйна с оръжия та дано си закрепи отбранителните линии. Гледате ли обаче как по Киев почнаха да ги гонят по улиците мъжете да им връчват призовки за военна служба? Същото и в западна Украйна. Това указва на сериозен проблем - украинските мъже вече не са толкова много, че безпроблемно да ги мобилизират. Чакайте да бъдат подпукани тези, които избягаха на запад, да бъдат хванати там и върнати в Украина да се бият. Чакайте нови доставки на оръжие за Украйна. Това си е в реда на нещата. Идват жестоки сражения. Писал съм ви - основното сражение в тая война ше е за Славянск и Краматорск. И то наближава. Писал съм ви - слизайте от пропагандните куки. Тая война няма да свърши добре за Украйна. Въпросът е - какво ще правим ние, когато войната свърши, защото юрдещината отново ни тика в позицията на прее...то камилче - хем си дал оръжие, хем ще те подритват, хем нищо няма да получиш. Българският юрдек е уникално прост. Бай Ганьо със своята предприемчивост е цвете в сравнение с него. При юрдека имаме диванна простотия в най-чист вид. Юрдеците ви водат натам да реализирате чужди интереси за собствена сметка. Аз ви казвам - не, ние трябва да правим така, че другите да реализират нашите интереси за тяхна сметка. Това е правилната доктрина. И пак, както винаги - срещу Витанов се реве с пълно гърло. А Витанов ви казва - вдигнете им един паметник на простотията - един огромен златен юрдек, три пъти по-голям от Цар Освободител и до него. До ходят да му се молят на златния юрдек и цветя да му слагат. Простотията е безкрайна. това не е от мене, а от Айнщайн. Соледар падна. Да се готви линията Бахмут-Северск. Дано украинците извадят отнякъде резерви, че да я закрепят. Знаете какво мисля по въпроса - резервите са на 2 метра под земята вседсвие на системата Таракан и убийствените юруши от есента на миналата година. Ревете сега срещу мен юрдеци, та дано този корпус и половина загуби да излезе от земята. Няма да излезе. Тези войничета са курбанясани и това ви бе написано отдавна. Но той Витанов нища не разбира. Да живее българският юрдек!


#проф. Николай Витанов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници