Атанасова към ПП: Сбогом, аматьори

Атанасова към ПП: Сбогом, аматьори
A A+ A++ A

"Най-важният политически документ за мандатоносителя с втория мандат има подкрепата на 63 гласа. Дори ПП и ДБ не подкрепиха "декларацията". 49 от ПП и 14 от ДБ - са "за", останалите са осъзнали пълната несъстоятелност на този зле написан, безцелен и некомпетентен проект на декларирани най-общи объркани мисли. Никой от ПП и ДБ дори и не посмя да го коментира в пленарна зала". Това написа в профила си във фейсбук лидерът на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

"Състав и структура на правителство няма да предлагат. Връщат неизпълнен втория мандат в понеделник. Категорично ясно е, че ПП са в тотална изолация, а разказите за политическа импотентност днес имат своя числов измерител. Сбогом, аматьори!", пише още тя.

Припомняме, че без разисквания депутатите отхвърлиха предлагания от "Продължаваме Промяната" (ПП) проект на декларация за определяне на приоритетните национални цели и задачи пред 48-ото Народно събрание на България и мерките, необходими за тяхното постигане.

Вносител на проекта на декларация е номинираният за министър-председател Николай Денков и група народни представители. Проектът на декларация бе отхвърлен с 63 гласа "за", 84 - "против" и 30 - "въздържал се".

#Десислава Атанасова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници