Десислава Атанасова за "Промяната": Вълшебната флашка е битката на живота им

Десислава Атанасова за "Промяната": Вълшебната флашка е битката на живота им
сто кадър/бТВ
A A+ A++ A

"От 2 дни някаква истерия броди из кулоарите на парламента. Организира протести, бълва лъжи в телевизионни студиа, блокира национални медии и то по една единствена причина. Причината е вълшебната флашка. Много повече мен ме вълнува защо през тези 2 дни нямаше дебат по основните теми от обществения живот, които вълнуват всеки българин."

Това заяви шефката на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова в "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ.

Тези хора напускат парламента без дори да се интересуват от дневния му ред. Те искат вълшебната флашка, това е битката на живота им. Аз чувам от два дни думи като "битки", "войни", "ритници". За първи път ми се струва, че има протест, за да се дадат повече права. Какво ви се отнема, когато ви се дава възможност и избор?", каза Атанасова.

През тези два дни парламентът в тяхно отсъствие взима решения. Включително и обща декларация България в Шенген. Защо не са в зала, когато парламентът разглежда декларация България да е в Шенген? Това не е ли национална кауза, те не са ли уж евроатлантици? ДБ не са ли евроатлантици? Разсърдени, бродят из кулоарите заради вълшебната флашка. Тях очевидно не ги интересува социалната политика. Не се интересуват от темата за възнаграждението на медиците. Не се интересуват очевидно от темите свързани с горива, кризи, миграция, престъпност. ПП и ДБ са в изолация", допълни Атанасова.

"В настоящата ситуация няма управляващи и опозиция. Нали разбирате, че в момента имаме служебно правителство и избран парламент, който може да реши да решава ли проблемите на българските граждани или да се занимава с подобни неща - протест за вълшебната флашка", каза още Атанасова, цитирана от "Марица".

#Десислава Атанасова #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »