Рибари изчезнаха в езеро край Бургас

Рибари изчезнаха в езеро край Бургас
Фейсбук/Татяна Стоянова
A A+ A++ A

Двама рибари са изчезнали в Мандренското езеро край Бургас, съобщиха от полицията. Сигналът е получен в 6 ч. тази сутрин, съобщиха от пресцентъра на МВР.

44-годишният Ивелин Тодоров от Средец и 3 години по-възрастният от него Петър Петров от Бургас влезли в езерото с надуваема рибарска лодка около 23.00 ч. на 27 ноември.

Сформиран е екип от служители на Четвърто Районно управление – Бургас, група "Издирване” при отдел "Криминална полиция” при ОДМВР - Бургас, сектор "Спасителни оперативни дейности” към Регионална дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението” и ИАРА – Бургас.

Районът около езерото "Мандра” е претърсен обстойно, но до момента не са открити никакви следи, нито от рибарите, нито от лодката им.

Утре при подходящи метеорологични условия издирвателните мероприятия продължават с начален час – 10.00 ч. – сборен пункт : дигата за с. Твърдица / изхода от к-с "Меден Рудник”/.

ОДМВР Бургас призовава в оперативно-издирвателните дейности да се включат и доброволци с лодки, оборудвани със спасителни жилетки, които да подкрепят сформирания екип с жива сила по вода.

#рибари #Бургас #Мандренско езеро #изчезнаха

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Закон и ред
Последно от Закон и ред

Всички новини от Закон и ред »