Надя Чебан, жената на изчезналия удавник край Созопол, с разтърсващ зов във Фейса

Надя Чебан, жената на изчезналия удавник край Созопол, с разтърсващ зов във Фейса
A A+ A++ A

Трети ден няма и следа от бесарабския българин Дмитрий Чебан, който изчезна в морето край плаж Смокиня, Созопол. Съпругата му Надя Чебан продължава да апелира всеки, който има възможност, да помогне в издирването. Припомняме, че Дмитрий и братовчедът на съпругата му Данила влезли около 15:00 часа на 2 септември в морето на плаж Смокиня край Созопол и изчезнали безследно. На следващия ден бе открит трупът на 18-годишния Данила, но Дмитрий и до момента не е намерен, което дава искрица надежда на съпругата му.

„Много съм благодарна на всички, които участват в момента. Нямам думи да изкажа как това ми дава някаква надежда и сили. Много искам да намеря мъжа ми, ако още е жив. Аз ще издържа, но без него нямам живот. Няма го тялото, затова имам още надежда. Благодарна съм за вашите инициативи, консултации, идеи, за силите и личното време, рискове и средства. Просто не мога да изразя всичко. Не искам да вярвам. Днес беше много труден ден. Много километри,  дронове, лодки, водолаз и много хора по брега.

Знам, че трябва да чакам още няколко дена, всички лоши варианти разбирам, но не ме интересуват в момента изобщо. Моля на всички, които живеят на морето, да излезете на брега за 5 минутки или колкото е възможно, да погледнете дали няма да видите мъжа ми. Той съвсем не заслужава тази смърт. Боже, помогни ни на всички. Може би още е жив някъде....  Не искам да губя тази надежда...“, написа емоционално във Гейсбук Надя Чебан, зовейки хората край брега да помагат като се оглеждат за тяло в морската шир.

#удавник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"