Скандално! Актрисата Диана Димитрова разказа за насилие по време на снимки

Скандално! Актрисата Диана Димитрова разказа за насилие по време на снимки
Фейсбук/Колаж: Оффнюз
A A+ A++ A

Актрисата Диана Димитрова разказа за насилие по време на снимки, за което е мълчала 5 години.

"Най-страшното е, че многото хора, с които работих тогава и станаха свидетели, предпочетоха да си затворят очите за случилото се, все едно е нещо нормално. И аз ги затворих. И всичко продължи, както преди" - пише Димитрова.

"5 години си задавам въпроса защо в онзи момент не намерих сили да си извадя медицинско и да подам жалба. Защо избрах кариерата си в зародиш пред достойнството си. Защо позволих на този... човек да ме ''докосне'' по време на снимки и да се измъкне безнаказано. Защо този човек никога не осъзна деянието си и никога не се извини, а напротив, дори ме заплаши, пред 30 души екип, че ще го направи пак. И се наложи да работим пак и пак, а аз само стисках зъби. Толкова силно, че започнаха да се чупят в устата ми" - разказва актрисата, без да споменава имена и за коя продукция става въпрос.

"Бях г-н Никой, а медиите г-н Никой щяха да го смачкат, ако подаде жалба срещу толкова силен авторитет. Това означаваше да си подпиша присъдата предварително. За мен днес беше изключително трудно да напиша тази публикация. Но знам, че колелото се върти и за всичко и за всеки си идва времето и равносметката. Не търся внимание, няма да назова име, не искам да разравям и трупове. Искам само да ви кажа да не допускате моята грешка. Мълчанието не е решение" - призовава Диана Димитрова.

В поста си във Фейсбик тя публикува и снимки със следите от насилието: "Днес се молих снимките да са изтрити от стария ми лаптоп и бях убедена, че са, но ги видях..."

Според данните в Уикипедия Диана Димитрова е участвала в следните филми: „Лъжите в нас“ (2022) – Ирина; „Снимка с Юки“ (2019) – лекарката; „Nicole & O.J“ (2018) – Соня; „Писма до Антарктида“ (2018) – Мария; „Plebs“ (2018); „Откраднат живот“ (2017-2021) – д-р Зорница Огнянова, сестра Мая; „Дъвка за балончета“ (2017) – Наталия; „Дяволското гърло“ (2017) – Камелия; „Смъртоносна надпредвара 4: Отвъд анархията“ (2017); „Рим е направен за осем дни“ (2017); „Снимка с Юки“ (2019); „Barbarians rising“ (2016), отбелязва ОффНюз.


Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай