Наводненото Каравелово бясно на власта: Министрите са на топло у дома и забравиха обещанията си!

Наводненото Каравелово бясно на власта:  Министрите са на топло у дома и забравиха обещанията си!
БНР
A A+ A++ A

"Министрите си заминаха. Прибраха се на топло в домовете си с чистите си костюми и излъскани обувки и забравиха за хилядите обещания, които ни дадоха през деня. Направиха си един евтин пиар на гърба на пострадалите." Това заяви пред "България Днес" Николай Ужиканов от пострадалото от потоп карловско село Каравелово.

"Дървата наистина са безплатни, но някой трябва да ги извлече от огромната купчина, да ги нареже на метър, да ги нареди, за да се види колко кубика са. След това да дойдат горските да сложат печат и накрая да се натоварят на превозното средство, да се закарат у дома и после да се разтоварят. Аз съм пенсионер както много други хора в Каравелово. Нито имам възможност да свърша тази тежка физическа работа, нито пари, за да платя на някой", казва още Ужиканов.

Думите му с елемент на тъга са по повод вчерашното обещание на земеделския министър Явор Гечев, че държавата ще помогне на пострадалите с транспорта на безплатните дърва. Преди седмица местните хора се оплакаха, че получават материал за отопление, но трябва да си плащат транспорта и смисълът за помощ се губи.

#Каравелово #безплатни дърва #министри #Властта

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"