Васко Жабата се забърка в международен скандал!

Васко Жабата се забърка в международен скандал!
A A+ A++ A

Васко Жабата се забърка в международен скандал! Изпълнителите на хита, който е сред най-популярните в цял свят, не знаят, че правата на парчето им са продадени на американския гигант "Уорнър мюзик".

Откъсът от парчето се върти във всички платформи и за него знаят в Европа, Азия и Щатите. Преди дни се появи информация, че една от трите най-големи музикални компании в света пуска ремикс на песента "Комбайна-вършачката", чийто герой Васко Жабата е истинска сензация в социалните мрежи. Римейкът е дело на световноизвестния диджей Фабриция Паризи и The Editor.

"Интересно. От вас научавам за тази новина - разкри пред "България Днес" ръководителят на оркестър "Камчия" Борис Иванов. - Няма такова нещо. Нищо не сме продавали на американците", каза още шефът на бенда.

Според информациите в родните медии правата на Васко Жабата са придобити от музикалния гигант благодарение на представителите си в България "Орфей Мюзик". Родната компания била официален дигитален дистрибутор на оркестър "Камчия".

"Това са спекулации - лаконичен бе Иванов. - "Орфей Мюзик" не са ни никакви", добави още той. Шефът на оркестъра, изпял за знаещия го всяко хлапе Васко Жабата, смята, че в родните медии се спекулира постоянно с хита им.

"Не искам да говоря повече на тази тема, защото излизат какви ли не неща. Говорим едно, а накрая се пише друго, което не отговаря на истината", сподели Иванов, който не пожела да разкрие кои новини, свързани с песента, не са истина. цРъководителят на оркестър "Камчия" обясни, че след фурора с парчето на 20 и повече години бендът е много по-търсен и има много покани за изяви.

"Не мога да си обясня как песен е толкова популярна и толкова в момента й има милиони гледания", добави Иванов. Опитите на редакцията да се свърже с "Орфей Мюзик" останаха без резултат, защото никой не вдига на посочения за контакти телефон.


#Васко Жабата

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай