ВИДЕО Камикадзето с Поршето демонстрирало близки отношения с полицайка след мелето

ВИДЕО Камикадзето с Поршето демонстрирало близки отношения с полицайка след мелето
A A+ A++ A

С опасност за живота остава 62-годишната френска гражданка, която пострада в тежката катастрофа на Околовръстното в София. Тя е в болница "Св. Анна" със счупен таз, фрактура на гръбнака и черепно-мозъчна травма. Нейният спътник пък почина на място след мелето, предизвикано от Порше, връхлетяло върху тяхното МПС с над 200 км/ч.

39-годишният джигит Димитър Любенов е шофирал пиян и дрогиран, сочат резултатите от тестовете му. Според разследващите той е приел кокаин непосредствено преди да се качи на спортната си кола, защото той е дрога, която бързо се разгражда в организма.

Свидетели на катастрофата на Околовръстното на София, при която загина френски гражданин, твърдят, че е имало очевидна близост между задържания шофьор и служителка на полицията, която присъствала на местопроизшествието, съобщава България Он Ер.

"Направи впечатление онази вечер едно непристойно поведение на служител на МВР от "Охранителна полиция". Тя беше в неестествена близост с извършителя на престъплението и неговия съдружник - кикотене, физически контакт чрез потупване, фамилиарничене и като цяло непристойно поведение на униформен служител, което уронва престижа на многото достойни работещи служители в МВР.

Бих казала, че изключително много наподобява случая "Семерджиев" - като тамошната полицайка", сподели видяното Биляна Борисова.

"Видях, че извършителят дава една малка раница на съдружника си. Куфар не съм видяла. Видях, че има хора, които претърсват колата", добави Биляна.

Сътрудникът на Любенов отказа коментар, с мотива, че има много работа.

Чака се автотехническата експертиза, която да установи с каква скорост е карал Любенов, но свидетели се кълнат, че Поршето по-скоро е било ниско прелитащ самолет - с над 200 км/ч. Виновникът е задържан за 72 часа.

Очаква се днес съдът да реши дали да остави Любенов в ареста.

#Порше

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"