Борисов се снима в реклама на мастика, Слави ще го връща с референдум

Борисов се снима в реклама на мастика, Слави ще го връща с референдум
Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви/"Сега"
A A+ A++ A

ГРАДИНКАТА ПРЕД КРИСТАЛ

Нацията няколко дни мига на парцали, чудейки се каква е тая "пица на кристали", под въздействието на която душманите на Бойко Борисов взели решение да го арестуват и репресират заедно с верните му севди. Припомняме, че според скорошните показания на гербовия лидер бившите управляващи взели решение да го арестуват по време на оргия с "много уиски, бяло вино и пица на кристали". Кирил Петков даже мислел да участва в ареста и да мушка с лакти жертвата, но се отказал. 

Чуденето свърши - "пицата на кристали" представлява две алегории едновременно.

От една страна - арестът на Борисов е нещо подобно на погромите от Кристалната нощ (организирано "народно" насилие срещу евреите в Нацистка Германия, Австрия и Судетска област от 9-10 ноември 1938). Така Борисов става не само български Мандела и български Навални, но и първа жертва на българския нацизъм. В тази връзка Борисов нарече Кирил Петков "антисимид" - защото хлябът е тяло Борисово и арестът на това тяло е акт на антисимидска агресия. 

От друга страна - тялото на мастиката при замразяване става на кристали.

Затова репресираният Борисов стана гръб и профил на реклама за мастика, която бе заснета на градинката пред Кристал и на стадиона на Кристал Палас. 

И на двата шезлонга е Бойко Борисов с компютърно присадена коса. С бялата шапка пак е той, компютърно коригиран. 

***
КРИСТАЛНО ЯСНО

В специално обръщение към нацията Слави Трифонов обяви, че не се е наиграл и може да извърши още много диващини - само да има кой да му играе по виолата. Ето какво каза той, смятайки че говори свързано. 

"Стана кристално ясно, че политиците са лицемери, но най-големите лицемери са бившите ми коалиционни партньори. Борисов е лицемерен, но поне се е доказал като криминален авторитет, босовете го слушат, кара голям джип и прави шоу не по-зле от мен. Затова призовавам суверена на референдум за преминаване в режим на борисовска република. Влязох като трол в политиката, така искам да ме запомнят. В момента плета венеца на моята жизнена дейност, искам хората да ме запомнят като чалга будител и Капитан Слави Войвода, който показа на народа дълбоката идиотщина на политическия процес. Цялото ми участие в политиката е един долнопробен скеч, но такава е същността на политиката, аз само показах нейното уродливо безсмислие", откри сърцето си Слави Войвода и забели очни ябълки в доказателство на искреността си. 


"Новини с добена стойност" с г-н Балев, "Сега"

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай