Стотици се сбогуваха със загиналите полицаи в Бургас (ОБЗОР)

Стотици се сбогуваха със загиналите полицаи в Бургас (ОБЗОР)
Даниела Костадинова/БНР - Бургас
A A+ A++ A

Стотици колеги, близки и приятели на загиналите бургаски полицаи Атанас Градев и Йордан Илиев се събраха в Гробищния парк на Бургас, за да се сбогуват с тях.

Президентът Румен Радев, служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев, представители на държавната и местната власт отдадоха последна почит, предаде БНР-Бургас.

С едноминутно мълчание и полицейски сирени се включиха в поклонението пред паметта ми полицаи и огнеборци от цялата страна.

Под звука на сирените на полицейските коли стотици колеги, близки и приятели на загиналите полицаи Атанас Градев и Йордан Илиев се събраха в Гробищния парк, за да им отдадат последна почит.

"Тежко и дълбоко съм наскърбен. Не мога да дам трезва оценка в момента." 

"Те бяха изключителни служители. Единственото, което мога да кажа към момента, е че ситуацията е изключително тежка, за всички, и го изживяваме много."

"Това е една трагедия за абсолютно всички, че си отидоха по този нелеп начин. Надявам се занапред на нямаме повече такива поводи."

Поел съм ангажимент към близките на двамата загинали полицаи, заяви служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев.

Съболезнования на близките на загиналите полицаи изказа и президентът Румен Радев, който пристигна в Бургас за траурната церемония. България загуби двама доблестни полицаи отдадени докрай на своя дълг в името на законността и сигурността на българските граждани, каза той.

 

 

#загинали полицаи #нелегални мигранти

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници