Костадинов: Посегателството над български полицаи е посегателство над държавата

Костадинов: Посегателството над български полицаи е посегателство над държавата
A A+ A++ A

"Случилото се снощи в Бургас за пореден път показва наличието на проблеми, за които само и единствено ние от „Възраждане“ говорим. България отдавна  не е независима държава и това го знаем всички българи. Държавата ни е колония, овладяна отвън и управлявана от чужди дипломати. Освен че ние знаем това, очевидно то се забелязва и от целия свят".

Това се казва в позиция на лидера на "Възраждане" Костадин Костадинов, разпространена от пресцентъра на партията.

Българските полицаи представляват държавата. Българският полицай е държавата. Всяко посегателство върху него е посегателство върху държавата. Случилото се снощи е прецедент и е посегателство върху всеки един от нас, защото ние сме държавата, посочва Костадинов.

"Автобусът  с нелегални емигранти е засечен, отказва да спре, той е чужд и е управляван от чужденец, който отказва да се съобрази с българските закони и с полицаите, които следят за опазването им.  В резултат от това започва преследване в продължение на километри, твърди се че има дори и престрелка и в крайна сметка загиват двама български полицаи.

С това поведение чужденците, които са на наша територия, показват пълно незачитане на българската държава, което за пореден път потвърждава тезата на „Възраждане“, че България не е независима и свободна държава", подчертава лидерът на "Възраждане".

Многократно ние от „Възраждане“ сме предлагали  границата ни да се охранява не от полиция, а от българската армия. Сигурността на държавата ни е от първостепенно значение, за да можем да опазим най-важното - живота и здравето на българските граждани.  Та ние не можем да спрем една банда дрипави нелегални емигранти, а сега си представете какво ще се случи, ако на тяхно място е организирана армия, пита Костадинов.

„Възраждане“ настоява  за незабавни мерки срещу трафикантите, за чието наличие всички българи знаем, българската полиция също знае кои са те. Към трафикантската мафия трябва да се действа безкомпромисно.

Настояваме незабавно българската армия да поеме охраната на българската граница, особено  в най-натоварения участък с Турция", посочва той.

От днес нататък не трябва да се допуска нито един човек да преминава границата, а всеки който бъде заловен в България, моментално да бъде изхвърлен там, откъдето е дошъл, най-често обратно в Турция.

„Възраждане“ поднася съболезнования на близките на двамата полицаи, загубили живота си в опит да опазят държавността, независимостта и живота на всеки от нас", се казва в изявлението на Костадин Костадинов

#Костадин Костадинов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай