Кои са номинираните сериали за "Еми" тази година?

Кои са номинираните сериали за "Еми" тази година?
БТА
A A+ A++ A

Сериалът „Игра на тронове“ излезе начело за поредна година с най-много номинации за отличията „Еми“ – 24. По 11 номинации имат поредиците „Момчетата от Медисън Авеню“, „Къща от карти“ и „Прозрачен“. Телевизионната академия съобщи претендентите за най-престижните награди за продукции в праймтайма. Челните позиции заемат все познати заглавия и един нов играч – „Прозрачен“.

Тази година имаше още няколко промени при раздаването на наградите „Еми“ – най-вече твърдото категоризиране на комедиите като половинчасови и на драматичните сериали – като едночасови. Този ход, признание за нарастващия брой избираеми номинации, накара Академията да увеличи броя на главните драматични и комедийни категории до седем. Новата подредба поразроши някои гриви. За отбелязване е, че „Нетфикс“ получиха отказ на молбата си да класират едночасовия „Оранжевото е новото черно“ в състезанието за комедия, но това не навреди на сериала. Той зае достойно място в новата си категория, присъединявайки се към „Къща от карти“ с номинация за най-добър сериал.

Тазгодишното 67-мо издание на наградите „Еми“ ще бъде на 20 септември, предавано на живо от телевизия „Фокс“. Ще го води звездата в „Бруклин 9-9“ Анди Самбър от „Майкрософт Тиътър“ в центъра на Лос Анджелис. Много от номинираните, най-вече в категорията за гостуващ актьор и актриса, ще бъдат наградени седмица по-рано, при раздаването на „Еми“ за творчески принос на 12 септември.

Галерия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Тема в снимки
Последно от Тема в снимки

Всички новини от Тема в снимки »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници