Президентът на Националната волейболна лига подаде оставка

Президентът на Националната волейболна лига подаде оставка
Президентът на Националната волейболна лига Красимир Илиев подаде оставка заради някои от решенията, които е взел Управителния съвет на БФВ на заседанието си във вторник. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Президентът на Националната волейболна лига Красимир Илиев подаде оставка, а клубът му „Черно море БАСК" няма да участва във волейболното първенство, съобщиха от Българската федерацията по волейбол (БФВ).

В официално писмо на Илиев е записано, че той напуска, тъй като вижданията му за работата във волейболната лига се различават от взетите решение от Федерацията.

„Във връзка с решения на Управителния съвет на БФВ от 16 октомври, подавам своята оставка като президент на Националната волейболна лига"

Красимир Илиев е изпратил и още едно писмo, в което мотивира решението си Черно море БАСК" да се откаже от волейбола.

„Във връзка с взетите решения на УС на БФВ, които дават право да бъдат погазвани правилата на волейболната игра и невзети решения, за които нееднократно съм информирал и които би било редно да бъдат утвърдени от УС до започване на настоящия шампионат, обявявам че ВК „Черно море БАСК" преустановява своето участие в шампионата на НВЛ-Висша лига. Приемам всички последствия от това мое решение".

#„Черно море БАСК" #Българска федерацията по волейбол #БФВ #Национална волейболна лига #Красимир Илиев #писмо #волейбол

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници