Фен на Левски се надруса, качи се да шофира и потроши пешеходец

Фен на Левски се надруса, качи се да шофира и потроши пешеходец
A A+ A++ A

Адриан Христов блъсна пешеходец в София, а пробата му за дрога се оказа положителна за канабис.

Инцидентът станал в района на бул. "Тодор Александров" и ул. "Димитър Петков". Пешеходецът е в много тежко състояние. Той е с 11 счупени ребра, 2 счупени прешлена, пневмоторакс на белия дроб и с опасност за живота. Закаран е в Окръжна болница.

Появи се информация, че шофьорът, причинил катастрофата, е шеф на фенската агитка на "Левски" София - "София-Запад". По-късно обаче от организацията съобщиха в страницата си във Фейсбук, че въпросният е бил изгонен още преди 4 години "по редица причини".

"В последните години се изявява като лидер на Блок 5. Разбираме аспирациите на журналистите за трупане на импресии, но нека не разпространяват "сензационна" и удобна на МВР информация без проверка на фактите.

П.С. Георги Семерджиев също не е свързан със София Запад, въпреки изписаните лъжи по темата", пишат от Sofia West във връзка с инцидента.

Извършителят НЕ е Адриян Петров, т.н. лидер на Блок 5. Става дума за друг фен, който в момента не е член на ултрас организация.

От Св. Анна съобщават следната информация:

Пешеходец (38 г.) е бил блъснат от автомобил на бул "Тодор Александров" в София. Пешеходецът е множество увреждания - пневмоторакс на бял дроб, счупени ребра и прешлени. Хоспитализиран е в КАИЛ(реанимация) на УМБАЛ "Св. Анна"-София АД с опасност за живота.

#Левски #катастрофа #канабис

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници