Екстремно ВИДЕО: Момиче лети с 120 км/ч с тротинетка на магистралата

Екстремно ВИДЕО: Момиче лети с 120 км/ч с тротинетка на магистралата
A A+ A++ A

120 км/ч с тротинетка по скоростен път. Кадри с момиче по джапанки, което развива смъртоносната скорост във Варна, взривиха мрежата. В много коментари се предполага, че това е същото момиче, което преди време беше заснето да кара тротинетка с 80 км/ч на Околовръстното шосе в София.

Потребители на социалните мрежи предположиха също, че сега същото момиче е на море и подобрява собственото си постижение.

„Ако тротинетката попадне в дупка на пътя, то при всички случаи ще има инцидент. Момичето ще падне и ако след нея се движи автомобил, има вероятност да я сгази и съответно да създаде проблеми за шофьора, който ще я нарани”, коментира в ефира на Нова телевизия пътният експерт Владимир Тодоров.

По думите му тротинетките нямат място на скоростния път. „Основният проблем е, че се дава лош пример. Второ – тя застрашава както себе си, така и останалите участници в движението”.

Експертът по пътна безопасност призова това момиче да бъде издирено от полицията. „Тя трябва категорично и назидателно да бъде санкционирана“, подчерта Тодоров. 

#тротинетка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай