Смразяващо от с. Маринка! Руснак почина 20 дни преди болната си съпруга укринка

Смразяващо от с. Маринка! Руснак почина 20 дни преди болната си съпруга укринка
A A+ A++ A

Две тела на чуждестранни граждани от Русия и Украйна са намерени по обед днес в бургаското село Маринка. По първоначални данни става въпрос за мъж и жена на възраст около 70 години.

На място има екип на полицията и трупна линейка.

74-годишният Григорий от Русия и 67-годишната Аделина от Украйна са възрастното семейство, което днес бе открито мъртво в семейната им къща в бургаското село Маринка, съобщава Флагман.БГ. Двамата живеели от дълги години в селото, нямали деца, но във вилната зона намерили много приятели от техния край.

Съседи разказаха, че от близо месец не са виждали Григорий да се разхожда из вилната зона, както обикновено правел сутрин възрастният мъж. Те подозират, че руснакът е починал преди повече от 20 дена, но понеже съпругата му – Аделина, била болна, едва ли е разбрала какво се е случило.

67-годишната украинка била с наченки на деменция и болно сърце, посочват съседи на семейството.

Тя е починала преди около седмица, а изнемощялото ѝ тяло било намерено на стола в трапезарията.

"Бяха много мило семейство, но изведнъж изчезнаха. Не са идвали на гости, не сме се засичали по улицата. Днес разбрах, че са починали, а телата им били разложени, тъй като смъртта им била настъпила преди няколко дни. Полицаите казаха, че гледката в къщата била ужасна”, разказа рускиня, живуща на ул. "Велека” в съседство на къщата на починалите мъж и жена.

Къщата на руско-украинското семейство пък е на 2 етажа. Има градина с ягоди, смокини и други овошки, но през оградата се вижда, че отдавна не е поддържана. В момента сградата е запечатана, а телата вероятно вече са откарани за аутопсия в "Съдебна медицина”.

Снимка: Флагман.бг

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Закон и ред
Последно от Закон и ред

Всички новини от Закон и ред »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници