Тодор Неделев е със спукан череп, опериран е в Тбилиси (ВИДЕО)

Тодор Неделев е със спукан череп, опериран е в Тбилиси (ВИДЕО)
A A+ A++ A

Капитанът на Ботев Пловдив Тодор Неделев е със спукан череп след тежката катастрофа с футболните национали в Грузия. Това установиха първоначалните прегледи, направени на 29-годишния полузащитник в болница в Тбилиси. 

Неделев е бил опериран, твърди dsport.bg, а операцията е преминала успешно. Тя е продължила над два часа и се е наложила заради парче стъкло, забито в главата на футболиста.

Неделев ще остане една седмица под лекарско наблюдение в Тбилиси. 

Той е контактен и без опасност за живота, предстоят още редица изследвания. Лекарят на националите д-р Бисер Бочев е при него в болницата, за да следи състоянието му. 

Именно Неделев пострада най-тежко при удара на двата автобуса, превозващи отбора от летището към хотела. Той е изпаднал в шок, като част от разбитите стъкла са попаднали по главата му. Халфът е пострадал и в областта на гърдите заради камшичния удар.

Малко след като кацат на летището в Тбилиси, играчите са качени на два автобуса, които трябва да ги закарат до хотела. Полицейският ескорт пред двете возила е карал с доста висока скорост, а мократа настилка заради дъждовете е една от основните предпоставки за инцидента.

В един момент полицаите правят остър завой, а първият автобус рязко спира и не оставя възможност на този зад него да спре навреме. Следва удар, от който най-тежко пострадал е Неделев.

Останалите национали и треньорският щаб са в добро физическо състояние, но всички са изключително уплашени.

 Снимка: Фейсбук

#операция #Тбилиси #Тодор Неделев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай