Какво е състоянието на Къци Вапцаров след ПТП-то

Какво е състоянието на Къци Вапцаров след ПТП-то
A A+ A++ A

Къци Вапцаров е с комоцио и фрактура на ключицата. Това научи "Телеграф“ от "Пирогов“, където е настанен шоуменът.

Още в ранни зори вчера, за да успокои всичките си приятели и познати, той написа в профила си във Фейсбук: "Благодаря на всички! Ще ми мине като на куче! И в "Пирогов“ имаше нещо красиво! Изгревът през прозореца!“.

Приятели

"Къцка, мърдаш ли бре?", попита на стената му във Фейсбук Богдан Томов. След секунди имаше и отговор: "Умерено“, на което певецът сложи удивено човече. Според лекари травмите на Вапцаров не са животозастрашаващи, но трябва да остане в болница под наблюдение.

Инцидентът стана в петък сутринта на кръстовището на "Дондуков“ и "Раковски“. Стана ясно, че полицай с цивилна кола завил на червено и отнесъл мотопедчето, с което се придвижвал шоуменът. БНТ пък разпространи кадри как медици го качват в линейката.

Наказание

Полицаят се движел със сиво БМВ, а Къци с моторче и се пускал от операта към Сточна гара. Тъй като ченгето прелетяло на червено, Вапцаров се блъснал в задната част на колата.

От МВР обясниха пред "Телеграф“, че вече е започнала проверка по случая. Полицаят ще бъде наказан, тъй като е минал на червено.

Самият Къци публикува пост в моторджийска група във Фейсбук: "Полицаите щели да вземат мотора, защото ще водят следствие. Така че благодаря, няма нужда. И са взели цивилната кола на полицая.“

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници