Украинското разузнаване: Започна „ловът на Касапина от Буча” (ВИДЕО)

Украинското разузнаване: Започна „ловът на Касапина от Буча” (ВИДЕО)
A A+ A++ A
Започна „ловът на Касапина от Буча” – руски командир, който е заподозрян, че е отговорен за ужасяващи и масови престъпления в предградията на украинската столица Киев, съобщават украинските разузнавателни служби.

Заподозреният за масовите престъпления срещу цивилни в Буча е идентифициран от украинсата разведка съвместно с Informapalm - доброволческа инициатива, която следи дейността на руската армия и специалните служби. Става дума за подполковник Азатбек Омурбеков, командир на 64-та руска моторизирана бригада, участвала в окупацията на Буча, град на около 40 км от центъра на Киев.


.

Спред активистите, руските войски под негово командване са убили цивилни, има съобщения за брутални изнасилвания на жени и деца, пише ФрогНюз.

След изтеглянето на руските войски бяха открити множество масови гробове, както и множество трупове на открито, сред които имаше напълно голи жени, със вързани ръце на гърба, съобщават украинските военни служби.

Активистката група InformNapalm публикува снимки на войниците на Омурбеков, но всички идентифицирани мъже отрекоха отговорност за престъпленията във видеоклиповете.

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници