Последно поколение медицинска и естетична апаратура ще бъде представена за първи път на събитието Innovation Medical Aesthetic Forum

Последно поколение медицинска и естетична апаратура ще бъде представена за първи път на събитието Innovation Medical Aesthetic Forum
A A+ A++ A

BTL Industries ще покаже единствената патентована апаратура за мускулна стимулация

Emsculpt NEO и първият неинвазивен подход за терапия на уринарна инконтиненция Emsella на 14 и 15 април

 

BTL Industries, световният лидер в разработването, производството и търговията на електронна медицинска апаратура, е организатор на вълнуващото събитие Innovation Medical Aesthetic Forum. Форумът ще събере на едно място най-добрите специалисти гинеколози, дерматолози и естетици, интересуващи се от последно поколение апаратури, диктуващи световните тенденции. Уникалното по рода си събитие ще очертае пред гостите бъдещето на индустрията и новостите, в които пациентите ще се влюбят. Международната компания ще представи официално и за първи път най-популярните и ефикасни технологии и подходи в медицината и естетиката, сред които единствената патентована апаратура за мускулна стимулация Emsculpt NEO и иновативния неинвазивен подход за терапия на уринарна инконтиненция Emsella.
  
„Медицината се развива изключително бързо, естетиката също. BTL Industries е компания, която не спира да се развива и да търси решения, които да правят живота на пациентите по-пълноценен. Бизнесът ни е отдаден на мотото да посреща нуждите на клиентите по най-добрия начин. Решението да организираме събитие за експерти от различни сфери произтича от желанието ни да ги потопим в света на иновациите и да ги запознаем максимално добре с ползите от революционните технологии“, коментира Георги Петков, изпълнителен директор на BTL Industries.

Събитието Innovation Medical Aesthetic Forum ще предложи на гостите  ексклузивни лекции, продуктови демонстрации и полезни нетуъркинг сесии. Клиничният директор на компанията Томас Болеславски ще бъде специален гост на събитието, което ще се проведе в град София, хотел Милениум, на 14 и 15 април. Той ще запознае гостите със спецификите на атрактивните уреди, които са бъдещето на естетиката и медицината. Специално внимание на събитието за гинеколози ще бъде отредено за запознаване със заболяването инконтиненция или т.нар. слабост на пикочния мехур, от което в световен мащаб страдат над 200 милиона човека. Най-често от проблема страдат майки и жени над 35 години, които имат отслабени мускули в зоната на таза. Уредът на BTL Industries – Emsella, е уникален по рода си, защото е единствената неинвазивна технология за лечение на деликатния проблем, която значително подобрява състоянието на пациентите. 

Естетичната медицина е приоритетно направление за много бизнеси заради нарастващата популярност през годините на бодишейпинг процедурите. Чешката компания лансира разнообразни продуктови иновации, като най-отличителни сред тях са Emsculpt Neo, Emsculpt, BTL Emtone, BTL Exilis Ultra. По време на форума един от най-популярните центрове за медицинска естетика у нас, Evolution Aesthetic & Laser Center ще сподели своите впечатления и резултати от ползването на  Emsculpt, както и терапевтичните му приложения. Гостите на събитието ще имат възможност да се запознаят в детайл със спецификите и предимствата на иновативни комбинирани методи за намаляване на обиколки, оформяне на тяло и премахване на целулит.

Събитието ще се проведе с медийната подкрепа на водещи български медии като Стандарт, както и на медийните групи Novinite Group и Бранд Медия България. Повече за предстоящия Innovation Medical Aesthetic Forum може да откриете на страницата на събитието тук или на фейсбук профила на компанията.
  

За BTL Industries


BTL Industries е сред лидерите в разработването, производството и търговията на електронна медицинска апаратура в глобален мащаб. Компанията се развива успешно над 20 години на българския пазар. Производствената й база се намира в Пловдив, където работят над 400 души. BTL разполага и с R&D център в София с 30 служители. Компанията произвежда високотехнологична медицинска апаратура в 3 основни направления – физиотерапия, кардиология и естетична медицина, като продуктите й се предлагат в повече от 120 страни на 6 континента. Апаратите, произведени от BTL Industries, са отличени с редица награди за иновативност, дизайн и принос в развитието на медицината в световен мащаб.  

 

#BTL Industries

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Здраве
Последно от Здраве

Всички новини от Здраве »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници